Vragen? Neem contact met ons op 0546-219565

Retourneren

Heb je bij Scooter Outlet Almelo een scooter, onderdelen of accessoires besteld, maar ben je bij de bezorging toch niet helemaal tevreden over je keuze. Dan heb je een bedenktijd van 14 of 30 dagen. Binnen deze tijd kun je beslissen of je het houdt, of dat je het toch terug wilt sturen. Het kan ook voorkomen dat een product retour moet in verband met een garantiegeval, een defect etc.

Retourneren van een ongebruikt product
Heb je een scooter besteld, maar is de scooter bij levering toch niet wat je ervan had verwacht. Dan is het alleen mogelijk de bestelingen te retourneren als de scooter nog niet is gebruikt en tenaamgesteld is.

Scooter onderdelen en accessoires, met uitzondering van elektronica onderdelen, kunnen worden geretourneerd mits ze ongebruikt, onbeschadigd en los besteld zijn. De retourkosten zijn in dit geval voor eigen rekening.

Retourneren van een gebruikt product
Wil je een scooter retourneren of ander product retourneren die al wel is gebruikt of tenaamgesteld en niet meer (geheel) in nieuwstaat is. Dan kan dit betekenen dat we het door jouw geretourneerde product niet meer als nieuw kunnen verkopen. Bij terugname na gebruik kan het dus voorkomen dat je niet het volledige aankoopbedrag terug krijgt. Wij vragen je dan ook om eerst contact met ons op om een afspraak te maken.